Login Tussenpersonen         Login Taxateurs

 

Voordelige taxatie via het WTN Taxatie Netwerk

 

oranje10x10.gif (41 bytes) hor-line-ora-wit-gri-sp.gif (158 bytes)
vert-line-ora-wit-gri-sp.gif (139 bytes)

Het woning taxatie netwerk

Welkom op www.woningtaxateur.com. Het meest voordelige adres voor woningtaxaties in Nederland! Heeft u een woningtaxatie nodig, waar dan ook in Nederland? Wij kunnen dit eventueel binnen 1 of 2 werkdagen voor u verzorgen.

Het Woning Taxatie Netwerk (WTN) is volledig onafhankelijk van banken of financiele instellingen, in welke vorm dan ook. Elk taxatierapport wordt opgesteld conform het standaardmodel "Taxatierapport Financiering woonruimte". Dit taxatiemodel is opgesteld door CHF, LMV, NVM, RVT en VBO. En doordat wij uitsluitend met gecertificeerde makelaars / taxateurs werken, wordt het rapport gegarandeerd geaccepteerd door alle Nederlandse geldgevers.

Elke taxateur welke voor WTN taxaties verricht, is ingeschreven in het register van gecertificeerde makelaars / taxateurs en daarnaast lid van een van de huidige branchverenigingen zoals NVM, VBO, LMV of RVT. U heeft dus gegarandeerd te maken met een officieel gecertificeerde makelaar die uw taxatie verzorgt.

Bent u zich nog aan het ori๋nteren over wat voor uw situatie de meest gunstige hypotheek is? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op, om eens van gedachten te wisselen betreffende uw hypotheek. In samenwerking met een groot aantal officieel erkende onafhankelijk hypotheekadviseurs, banken, pensioenfondsen en overige financiele instellingen, genieten wij een interessant inkoopvoordeel. In 9 van de 10 gevallen resulteert dit inkoopvoordeel in een gunstigere hypotheek voor u. Neem contact op onder ons landelijke telefoonnummer 0229-249702, om een afspraak in te plannen. U wordt vervolgens benaderd door een lokale adviseur bij u in de buurt om een afspraak in te plannen.

Vergelijk onze tarieven voor hypotheken en taxaties gerust met de concurrentie en ontdek zelf dat u bij woningtaxateur.com h้t adres heeft gevonden voor een voordelige en betrouwbare hypotheek en / of taxatie.

vert-line-ora-wit-gri.gif (139 bytes)

hor-line-ora-wit-gri.gif (158 bytes)

oranje10x10.gif (41 bytes)
NWWI taxaties Taxatie door taxateus ingeschreven in het register VastgoedCert
Disclaimer

Colofon

Privacy statement

Taxatie door RVT taxatie specialis De LMV makelaar taxateur Taxatie door VBO makelaar Taxateur Taxaties voor Nationale Hypotheek Garantie
SiteMap
Taxatie via SCVM gecertificeerde taxateur